TestimonialsHoewel de training eigenlijk voor kinderen is gemaakt, heb ik deze toch gedaan omdat ik de oefeningen heel uitdagend vind. Tijdens en na de training is mij opgevallen dat ik helderder in mijn hoofd ben, ik kan beter dromen herinneren, ik voel me daadkrachtiger en heb meer energie. Na een vergadering op mijn werk had ik eerder vaak last van een overvol hoofd. Dat is nu voorbij, ik kan de gesprekken beter volgen en onthouden en ben daarna niet moe. Het heeft me meer gebracht dan ik verwacht had.
 

- Karin, 49 jaar, werkend in de gezondheidszorg, bekend met diagnose ADHD-onoplettendheidtype

Mijn jongste dochter heeft een enorme sprong met Rekenen gemaakt. Dat begon eigenlijk al in de derde week van de training. Ik had dit niet verwacht zo snel. De juf, die haar ook kent van vorig jaar, is met stomheid geslagen.
 

- Ans, moeder van twee dochters met leerachterstanden

Bij mijn oudste dochter zie ik nu nog geen effecten op het leren, zij is in de vijfde week van de training. Maar wat wel opvalt is dat zij bij het begin van het schooljaar altijd heel veel moeite had om in het ritme te komen en daardoor minder meekreeg. We zijn de Jungle Memory in de vakantie gestart en dit jaar heeft ze voor het eest een goed start op school.
 

- Ans, moeder van twee dochters met leerachterstanden

Deze leerling heeft haar hele leven problemen met het rekenen. Nu op de middelbare school heeft ze, nadat ze de twee voorgaande jaren een onvoldoende had, voor het eerst een voldoende. Maar ook op de stage gaat het nu beter. Ze toont meer initiatief en ziet meer wat er moet gebeuren. Ze bloeit helemaal op.
 

- Eveline, huiswerkcoach van een 18 jarige leerling van het MBO.

Hier in huis is het elke keer een feestje als onze dochter de Jungle Memory weer gedaan heeft. Dat was bij het begin van de training wel anders. Door het probleem dat zij heeft met tempo was met name Drijfzand (Quicksand)  veel te moeilijk voor haar, het gewoon te snel allemaal. Maar nu, moet je haar nu eens zien, ze is al twee keer doorgeschoven naar een hoger leeftijdsniveau en hoort nu bij de besten. Ze heeft hierdoor meer zelfvertouwen en dat zie je direct op school. Ik hoor niet meer klagen over dat het werk zo veel is, ze doet het gewoon en maakt het af.
 

- Carla, moeder van een dochter van 10 jaar met problemen in de aandacht en het tempo.

Het was een heel leuk proces om samen met je kind door te maken, wat een kanjer is ze toch. In het begin leidde het aapje haar af, maar dit verdween al snel. Ze heeft veel aan zelfvertrouwen gewonnen en dat zien we ook terug op school. Ze gaat weer met meer plezier en ....ze hoeft niet meer in het speciale groepje te zitten en doet gewoon mee met de grote groep. Wij zijn trots en blij.
 

- Peter, van een dochter van 10 jaar, met diagnose ADHD-onoplettendheidtype

Onze zoon vond het heel erg leuk om te doen en heeft direct een spreekbeurt op school gehouden. "Dit moeten we op school hebben, zo'n training wil ik ook" reageerden de kinderen.Natuurlijk zijn we blij met dat hij het nu beter doet op school, maar het mooiste is wel dat het mannetje weer lacht en vrolijk naar school gaat. Wat voor ons een bonus was, is dat hij nu veel beter en rustiger slaapt.
 

- Door, Moeder van een zoon van 11 jaar, met diagnose ADHD-gecombineerde type

Waar wij nog het meest ons over verbazen is dat hij het gamen helemaal heeft teruggeschroefd. Het hoeft niet meer, hij doet meer mee aan gesprekken aan tafel, het klinkt een beetje overdreven, maar toch voelen we het zo: "we hebben onze zoon weer terug"
 

- Eefje, moeder van een zoon van 17 jaar, met diagnose ADHD-onoplettendheidtype

Powered by Jungle Memory