Over ons

Hier bij Memosyne Ltd, werken we met een team van academici. Wij zijn zelf ouders en weten hoe belangrijk het is dat uw kind het beste krijgt wat mogelijk is. Daarom werken we samen met toonaangevende wetenschappers en vooraanstaande ontwerpers die onze ideeën vertaald hebben in een programma dat de meest recente bevindingen uit het werkgeheugenonderzoek combineert met een aantrekkelijke opzet voor kinderen en leerlingen. 

We zijn trots dat we in Nederland samenwerken met LerendBrein. Bij LerendBrein werkt Kinder- en Jeugdpsychotherapeut Berrie Gerrits en  Onderwijskundige Mariëlle Gerrits-Entken. Een team dat al jaren ervaring heeft met werkgeheugentrainingen, onderzoek doet naar de effectiviteit van breintrainingen en regelmatig hierover publiceert. Ook zij zijn ouders en weten uit eigen ervaring wat er nodig is om een kind een goede start mee te geven voor school.

Onderzoek laat zien dat het werkgeheugen voorwaarde nummero 1 is voor succes op school. Werkgeheugentraining werkt en we hebben Jungle Memory zo ontworpen dat het het werkgeheugen van uw kind of leerling uitdaagt en ontwikkelt.

U bent belangrijk voor ons bedrijf en we waarderen uw opmerkingen of commentaar. Wanneer u gaat werken met Jungle Memory komt u bij de Jungle Memory Familie. Als lid krijgt u toegang tot een 10-delige video serie en een 5-delige boekjes serie waarin wordt uitgelegd waarom het werkgeheugen zo belangrijk is bij het leren.

Powered by Jungle Memory